Intuitive Matchmaker

Sessioner

Utvärderingssession

- För dig och din potentiella match

Detta passar er som känner att ni vill ta steget vidare och ta med er verktygen ni får in i relationen och öka förståelsen om varandras oundvikliga beteenden för att ge varandra en ärlig chans när det börjar dyka upp känslor av osäkerhet, rädslor eller utmaningar. Under vår "utvärderingsession" kommer jag kunna se via min intuitiva förmåga vilka styrkor ni har som par och vilka svagheter samt triggers som kan komma att bli en onödig bromskloss för er relation. Jag kan se vilka beteenden som kan triggas igång av varandra och därmed ge er verktyg och övningar för att förebygga onödiga bråk.

Kompabilitet

- För dig som vill spara tid.

Bespara dig tid genom att låta mig få veta vem du är intresserad av. Då kan jag gå in och se via profil foto och video, vilken match potential ni har genom att koppla upp mig på personens energi för att se hur er tidslinje ser ut om ni paras ihop. Skulle informationen ge dig övertygelsen om att låta bli, kommer du enkelt kunna gå vidare för att fortsätta ditt sökande efter din match. Kom ihåg du kan matcha med fler än bara en, du väljer såklart själv i slutänden. Denna session sker via ett ca 30 minuters telefonsamtal eller videosamtal.

-För er som tror på långsiktighet

Detta är en tjänst som bokas när ni valt att lämna plattformen. För er som funnit en match har möjligheten att tillsammans påbörja en resa med att få hjälp med era egna medvetna rädslor, motstånd eller begränsningar som ni ser kan ställa till det för er. Om ni tillåter er att bli sedda med era brister och styrkor, kan jag också gå in och om-programmera dessa begränsningar så att ni kan fokusera på att vara i lätthet med den förälskelse ni kliver in i. Fortsätt er resa med mig utanför plattformen och boka parsessioner genom att trycka på rubriken Parsession.

Utvärderingsession

Pris 1500kr 70 min

Kompabilitet

Pris 600kr/person 30min