Intuitive Matchmaker

Medlemskap

Medlemskapet är kostnadsfritt!

Video Session

30 minuters videosamtal 600 kr engångskostnad.

För att bli medlem i The Awaken Singles Club, bokas en 30 min videosession med mig. Detta sker efter att du blivit godkänd med din videoansökan. Videosessionen är till för att jag ska veta mer om dig för att kunna använda dig som potentiell match för de som valt att gå med i "The chosen one" matchmaking programmet.

Sessionen innehåller en coaching session där du får verktyg och information om hur du kan göra för att uppnå en lättsammare dejting på egen hand. Jag kommer titta på vad du kan behöva omprogrammera i de föreställningar, motstånd eller begränsningar som jag ser att du har när det kommer till dejtingfasen.

Varför ska man behöva genomgå en videosession?
Det är för att jag ska kunna använda dig som potentiell match utan att du betalar för matchmaking programmet. Viktigast av allt är det för skapa trygghet till alla er medlemmar, eftersom alla kan va säkra på att jag har godkänt alla utifrån ett verkligt möte och inte på automatik, och givit er en start att börja mötas med verktyg och nya tankeperspektiv.

Alla medlemmar ska kunna känna sig trygga med att alla har fått en förebyggande session innan de blir potentiella matcher.

Hur ansöker jag?

Du ansöker med en video som får vara max 3 min lång annars godtas inte filen.

Du ombeds svara genuint på ett antal frågor i din videoinspelning, som heter “information inför ansökning”. Du finner den när du klickar på bli medlem nedan. Din medlemsprofil har olika funktioner där du kan skapa en personlig profil och ladda upp egna videos och foton, musikintresse samt text för att berätta mer om dig och lägga upp status m.m.

Du kommer få spela in en personlig video när du blivit antagen, som du laddar upp på din profil sen för att ge en sådan autentisk upplevelse som möjligt till dina potentiella matcher. Du kommer få några frågor som ger lite mer info om dig i videon.

Avtal

För att vara medlem krävs en Bank ID signering när du godkänner medlemskapsavtalet. Detta säkerställer att ingen kan utge sig för att vara någon annan.

Detta är unikt för en dejtingplattform och gör sidan mer exklusiv och trygg.