Intuitive Matchmaker

Singel Event

- Äntligen är fysiska möten tillbaka!

Nu har Speed8 anordnat sensommarens höjdpunkter för alla singlar. Jag kommer att närvara så att alla som vill ha lite verktyg och individuella tips inför speedatingen kan komma fram. Hittar du någon intressant och vill se om det kan bli en bra match? Jag kommer på plats kunna se potentialen mellan dig och den du matchat med eller är nyfiken på. Ni får inte missa detta läs mer genom att trycka på bilderna.

Nu på lördag den 27/8 After Vacation tema.

Lördag den 17 september Back to the 80´s

Kompabilitet

- För dig som vill spara tid.

Bespara dig tid genom att låta mig få veta vem du är intresserad av. Då kan jag gå in och se via profil foto och video, vilken match potential ni har genom att koppla upp mig på personens energi för att se hur er tidslinje ser ut om ni paras ihop. Skulle informationen ge dig övertygelsen om att låta bli, kommer du enkelt kunna gå vidare för att fortsätta ditt sökande efter din match. Kom ihåg du kan matcha med fler än bara en, du väljer såklart själv i slutänden. Denna session sker via ett ca 30 minuters telefonsamtal eller videosamtal.

Parsession

-För er som tror på långsiktighet

Detta är en tjänst som bokas när ni valt att lämna plattformen. För er som funnit en match har möjligheten att tillsammans påbörja en resa med att få hjälp med era egna medvetna rädslor, motstånd eller begränsningar som ni ser kan ställa till det för er. Om ni tillåter er att bli sedda för både era brister och styrkor, kan jag också gå in och om-programmera dessa begränsningar så att ni kan fokusera på att vara i lätthet med den förälskelse ni kliver in i. Fortsätt er resa med mig utanför den plattformen och boka parsessioner närsom helst via min hemsida https://www.jessicanorell.se/for-er-som-precis-traffats/ Kanske länken kan ligga inbäddad i en knapp där det står parcoaching. Men att den kommer upp som en ny sida.

Kompabilitet

Pris 600kr/person 30min